Langedijk Centraal


Donderdag werd bekend dat De Grote Prijs in theater Cool in Heerhugowaard, niet door gaat. dat betekent dat voor het eerst in bijna dertig jaar de leerlingen van het Trinitas College die de Kleine Prijs overleefd hebben, hun muzikaliteit en podiumperformance niet kunnen laten zien aan een groter publiek.

Een van die leerlingen is Mitchell Kaarsgaarn, gitarist van de band 'Reloaded'. "Wij speelden het nummer 'I put a spell on you' in de uitvoering van Annie Lennox. We waren juist zo blij dat we door waren, als een van de laatsten werden we gekozen." Ook 'Miracle', de band van Marieke Does en Eileen Rood, was één van de 22 acts die door mochten naar de Grote Prijs in Cool. "Wij speelden 'Don't stop believing' van Journey. We hebben er zo hard op geoefend, we hopen maar dat het verplaatst kan worden. Al mogen we maar één keer optreden."

Joep Broerse, die als muziekleraar zeer nauw betrokken is bij de Kleine en Grote Prijs: "Ik baal als een stekker. En ik niet alleen. Iedereen is hartstikke teleurgesteld, de organisatoren, de ouders, maar vooral de deelnemers. Ik hoop echt dat we dit jaar nog een andere datum kunnen prikken. Maar dat hangt ook van de mensen van Cool af."

"Tot 1 april zijn alle optredens en andere samenkomsten hier afgelast", zo laat een medewerker van Cool weten: "Wij hoorden hier ook pas donderdag over. Over verplaatsingen naar een andere datum kunnen we dan ook nog niks zeggen. Het is voor ons ook afwachten."

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl