Gemeente Langedijk heeft het lokale sportakkoord 2020 - 2021 gereed en dinsdag verstuurd aan verenigingen en zorg- en welzijnsinstellingen in de gemeente. Het officiële ondertekenmoment is maandag 30 maart om 19:30 uur in De Binding.

In januari heeft gemeente Langedijk met organisaties en inwoners nagedacht over de inhoud van het lokale sportakkoord. Met het daaruit voortvloeiende akkoord wil de gemeente de krachten, kennis en ervaringen bundelen om sport en bewegen nog beter te faciliteren. De ondertekenaars zullen de speerpunten die in januari zijn vastgesteld verder uitwerken in werkgroepen. Doel is dat iedereen een leven lang kan sporten en bewegen.

Organisaties die hun logo op het ondertekenbord willen plaatsen kunnen hun logo tot uiterlijk 16 maart mailen naar sportmakelaar Denice van Appeldoorn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., inclusief de naam en functie van degene die zal tekenen. Wie de logo en gegevens later instuurt krijgt geen garantie op vermelding.

Mochten organisaties het akkoord niet ontvangen hebben, kunnen zij zich tot 23 maart aanmelden.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl