Zes studenten van het Horizon College regio Alkmaar zijn gekwalificeerd voor de landelijke finales van Skills Heroes. Dit zijn nationale vakwedstrijden voor mbo-studenten. De Skills-wedstrijden zijn door het ministerie van OCW aangewezen om excellentie in het mbo-onderwijs te bevorderen. De finales worden van 4 tot en met 6 maart gehouden in Leeuwarden.

Het Horizon College, met vestigingen in Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Purmerend, vindt het belangrijk dat mbo-studenten het beste uit zichzelf kunnen halen. De wedstrijden maken dan ook deel uit van het excellentieprogramma van de school.

De studenten die zich nu gekwalificeerd hebben behoren tot de nationale top in hun vakgebied. Het Horizon College regio Alkmaar stuurt verzorgende IG i.o. Demi Steeman uit Heerhugowaard, verpleegkundige i.o. Lotte Hollenberg uit Castricum, metselaar i.o. Seime Kaandorp uit Zuidschermer, kapster i.o. Shearon Ruby de Vriend uit Noord-Scharwoude, verkoopspecialist i.o. Rich Wesker uit Bergen en facilitair dienstverlener i.o. Shannon Bakker uit Egmond aan den Hoef.

Mochten de studenten van het Horizon College het Nederlands kampioenschap binnenslepen, dan kunnen zij afgevaardigd worden naar EuroSkills, het Europees Kampioenschap in Oostenrijk. Die afvaardiging verschilt per opleiding.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl