Begin maart starten de voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van 44 woningen op het sportveld van de voormalige Mavo aan de Dokter Wilminkstraat in Noord-Scharwoude. Als eerste worden de bomen langs het veld gekapt, zodat dit werk ruim voor het broedseizoen gereed is.

Na de kap start aannemer Schot Infra met het bouwrijp maken van de locatie. Ook wordt dan de benodigde riolering, leidingen en kabels aangelegd. Deze werkzaamheden duren tot ongeveer eind mei. Daarna start Bouw Combinatie Langedijk (BCL), een samenwerkingsverband tussen Bouwburo Tauber en De Geus Bouw, met de bouw. Het plan bestaat uit zestien twee-onder-een-kapwoningen en een wooncomplex met 28 appartementen, waarvan zestien 'sociaal’, met eronder een parkeerkelder. De aannemer verwacht eind 2021 klaar zijn.

De aannemer probeert de bouwoverlast zoveel mogelijk te beperken. Zo rijdt het bouwverkeer niet de wijk in, maar rijdt het tegenover sporthal Geestmerambacht direct het bouwterrein op. Mocht er toch overlast zijn, dan is coördinator Per Rinkel beschikbaar voor contact via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl