Langedijk Centraal


Het openbaar ministerie wil de vrouw uit Noord-Scharwoude gaan vervolgen, die vorig jaar op 15 maart een dodelijke aanrijding op de Westerweg bij Heerhugowaard zou hebben veroorzaakt. Dat meldt het NHD. Een 66-jarige vrouw uit 't Zand overleed ter plaatse. De bestuurder waarmee ze meereed raakte zwaargewond. Zelf liep de toen 33-jarige vrouw ook zwaar letsel op.

Op 15 maart 2019 vond rond 22:35 uur een frontale botsing plaats in de flauwe bocht van de N242 nabij de fietsbrug De Krul. Volgens een eerste getuigenverklaring was de 33-jarige vrouw op de verkeerde weghelft beland. De andere bestuurder, een 58-jarige man uit Den Helder, had zelf verklaard dat zijn tegenligger de bocht niet had genomen en rechtdoor was gereden. Dit zou volgens het OM op dood door schuld duiden.

De advocaat van de vrouw uit Noord-Scharwoude wil eerst nader onderzoek. Dat zijn cliënt op de verkeerde weghelft was gekomen werd als feit gesteld, maar hij trekt dit in twijfel. Opmerkelijk is dat beide auto's aan de binnenzijde van de bocht eindigden.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl