Langedijk Centraal


Maandag 13 januari reikt stichting De Waaier de Bronzen Waaier uit aan de meest maatschappelijk betrokken ondernemer in het HAL-gebied. Er zijn vier genomineerden geselecteerd die afgelopen jaar een voorbeeldfunctie vervulden: AZ en Erkamp Boot Willemsen notarissen in Alkmaar, De Geus Bouw in Broek op Langedijk en P.J. Koper Vastgoed in Heerhugowaard.

De genomineerden hebben allen gemeen dat zij zich graag inzetten voor een maatschappelijk betrokken samenleving. Veelal is dit onderdeel van de bedrijfscultuur en dat uit zich in tal van projecten. Zo is bij AZ de tweejaarlijkse Beursvloer van De Waaier, waarop vele matches ontstaan. De Geus Bouw stelde materialen beschikbaar aan Het Rekerhuis en Buurtvereniging Bloemwijk. Erkamp Boot Willemsen notarissen zorgde voor de oprichtingsakte van diverse stichtingen, waaronder Exposure Heroes. De familie achter Koper Vastgoed bezorgt vooral ouderen regelmatig een onvergetelijke dag met als hoogtepunt de ritten met de verlengde Jaguar.

Een jury, bestaande uit Ellis de Boer (oprichter/manager Het Rekerhuis), Sander Brouwer (partner bij De Hooge Waerder, winnaar 2018), Alkmaars burgemeester Piet Bruinooge en Cock de Vries (adviesbureau ABCdV, winnaar 2017), heeft de vier genomineerden geselecteerd. Het aantal gelegde maatschappelijke verbindingen en de waarde van de initiatieven vormden belangrijke criteria. De Bronzen Waaier gaat naar de onderneming met de meeste stemmen vanuit de leden van De Waaier.

De uitreiking op maandag 13 januari vindt plaats in TAQA Theater De Vest in Alkmaar. Ook wordt de Bronzen Duim uitgereikt aan het ‘aanstormend maatschappelijk betrokken talent’. (foto's: Erik Boschman)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl