Langedijk Centraal


Zaterdag rond 18:15 uur is een bestuurster gewond geraakt bij een zware aanrijding op de N245 in Alkmaar. Ze was vol tegen de flank van een VW Golf cabrio gereden, terwijl ze overstak naar De Keesman. De bestuurder van de Golf is daarna weggerend, maar de politie heeft hem aan weten te houden. De cabrio stond te boek als gestolen. Bovendien had de verdachte mogelijk gedronken.

De verdachte reed in de richting van Schagen, toen een vrouw in witte auto overstak richting De Keesman en de Golf vol in de flank reed. De bestuurster is met letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het ongeval precies is ontstaan is niet duidelijk, maar een van de twee moet door rood zijn gereden.

De politie deed ter plaatse onderzoek naar het ongeval. Toen bleek dat de cabrio was gestolen en dat de gevluchte bestuurder mogelijk gedronken had. Beide auto's raakten total loss en moesten worden afgevoerd. Tijdens de hulpverlening en het opruimen van de grote ravage was één rijstrook afgesloten. (foto: Inter Visual Studio / Martin van Leeuwen)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl