Langedijk Centraal


In de kerstvakantie speelt het Zoldertheater in Sint Pancras de voorstelling 'Tijger in huis met kerst' voor kinderen van 3 tot 7 jaar en hun (groot)ouders. De speeldagen zijn donderdag 26 en zondag 29 december en donderdag 2 en zondag 5 januari. Op de 2de is er ook een speciale pyamavoorstelling.

'Tijger in huis met de kerst' is een vrolijk en warm avontuur met toneel, poppenspel en muziek in een aantrekkelijk decor. Het verhaal is geïnspireerd op het thema  van het bekroonde prentenboek 'Ssst … de tijger slaapt'. Jan en Riet verzorgen samen zieke en gewonde dieren in de dierenopvang: een ooievaar, een kikker, een muis, een vos en een schildpad. Maar Riet houdt ook van tijgers. Op haar verjaardag heeft Jan een bijzonder cadeau voor haar...

De normale voorstellingen beginnen telkens om 15:00 uur. De pyamavoorstelling begint om 19:00 uur. Kinderen mogen dan in hun pyjama en met knuffel naar de voorstelling komen. In de tuin bij het theater branden vuur en lichtjes. Kaartjes kosten 7 euro per persoon. Reserveren is nodig en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 072-5641838. Meer info op zoldertheater.nl.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl