Langedijk Centraal


De gemeente, Woonstichting Langedijk, Woonwaard en hun huurdersorganisaties hebben met elkaar getekend voor nieuwe prestatieafspraken over betaalbare en duurzame woningen in Langedijk. In de afspraken voor 2020 wordt ook verder vooruit gekeken.

De overeenkomst gaat onder andere over het aantal nieuw te bouwen sociale huurwoningen en de verdere uitwerking van woningbouwonderzoek specifiek voor Langedijk. Daarnaast zeggen wooncorporaties toe de huurverhoging beperkt te houden en minimaal 90 procent van het vrij te komen woningaanbod te verhuren voor minder dan 663 euro.

Daarnaast zullen Woonstichting Langedijk en Woonwaard verder gaan met het verduurzamen van hun woningen. Zij willen daarbij met enthousiaste huurders, ook wel energieambassadeurs of energiecoaches genoemd, andere bewoners informeren over hun eigen energieverbruik. Verder wordt er samen met de gemeente en andere partijen gewerkt aan regionale warmteplannen, met afspraken over waar welke investeringen in duurzaamheid gedaan worden.

Wie mee wil denken aan toekomstplannen met betrekking tot de sociale verhuur, kan contact opnemen met de woonstichting via 0226-331470 of de huurdersraad via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl