Langedijk Centraal


De campagne 'Verras ons' voor inwoners van Heerhugowaard en Langedijk blijkt een enorm succes. Middels de campagne wordt gevraagd om een naam te verzinnen voor de toekomstige fusiegemeente en dat heeft al ruim meer dan 1.000 reacties opgeleverd.

"Alles is mogelijk. Er zijn geen voorwaarden waaraan de nieuwe naam moet voldoen. De naam kan verwijzen naar het verleden of is juist toekomstgericht. Het kan een anagram zijn of een andere creatieve vondst," zo meldden de twee gemeenten bij de lancering van de campagne.

Tot en met 11 december zijn de digitale en de fysieke ideeënbus open voor inzendingen. Uit alle inzendingen selecteert de namencommissie maximaal zes namen. Daarna kunnen inwoners aangeven wat ze van deze namen vinden. De winnende naam wordt in maart 2020 bekendgemaakt en degene die hem verzon wacht een beloning.

Een naam aandragen kan via startvragenlijst.nl/fusienaam of met de antwoordcoupon in de huis-aan-huisbladen van afgelopen week. Deze kunnen op meerdere locaties ingeleverd worden, zoals in Langedijk in De Binding, De Anbouw, De Geist, Het Behouden Huis en café de Bonte Koe. Heerhugowaarders kunnen terecht bij het gemeentehuis, wijkcentra De Horst en De Zon, en buurthuizen De Ezel, De Hoeksteen en De Deel.

 

 

 

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl