Zondag 8 december organiseert Café Welgelegen in Broek op Langedijk een Top 2000 muziekquiz. In de gezellige setting krijgen deelnemende teams muziekfragmenten te horen uit de Top 2000 van vorig jaar en moeten dan antwoord geven op bijbehorende vragen. De beste drie teams vallen in de prijzen.

Quizmaster Dave organiseert al 28 jaar popquizzen met Aad en Minnie van het café. Hij belooft de quiz laagdrempelig houden, maar wel net die krenten in de pap te stoppen voor de echte kenners en Top 2000 liefhebbers. "Geen album tracks, niet te moeilijk, gewoon herkenbaar. Leuk en vooral gezellig voor iedereen."

Teams mogen bestaan hooguit uit vijftallen en meedoen kost 2,50 euro per persoon. De Top 2000 quiz begint om 16:10 uur en duurt ongeveer tot 19:20 uur. Opgeven kan op de dag zelf aan de bar van Café Welgelegen, dat te vinden is aan de Stationsstraat, tegenover de chipsfabriek.
Pin It
Bekeken: 2529x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/