Langedijk Centraal


Met de campagne 'Verras ons' is de zoektocht naar de nieuwe naam van start gegaan. Welke naam straks op de gemeentenaamborden mag prijken laten de fusiepartners Heerhugowaard en Langedijk graag over aan de creativiteit van de inwoners. Tot en met 11 december is de digitale en de papieren ideeënbus geopend voor inzendingen.

Wordt het Dijk en Waard? Scharwouderland? Langewaard? "Alles is mogelijk. Er zijn geen voorwaarden waaraan de nieuwe naam moet voldoen. De naam kan verwijzen naar het verleden of is juist toekomstgericht. Het kan een anagram zijn of een andere creatieve vondst," zo melden de twee gemeenten.

Uit alle inzendingen maakt de namencommissie een selectie van maximaal zes namen. Daarna mogen inwoners aangeven wat ze van deze namen vinden. De winnende naam wordt in maart 2020 bekend gemaakt. Degene die de winnende naam heeft verzonnen krijgt een beloning.

Een naam aandragen kan op verschillende manieren. Digitaal via de website van de fuserende gemeenten. Op papier via de antwoordcoupon in de huis-aan-huisbladen van deze week. Op verschillende locaties kan deze ingeleverd worden, zoals in Langedijk in De Binding, De Anbouw, De Geist, Het Behouden Huis en café de Bonte Koe. Heerhugowaarders kunnen terecht bij het gemeentehuis, wijkcentrum De Horst, buurthuis De Ezel, buurthuis de Hoeksteen, buurthuis de Deel en wijkcentrum De Zon.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl