Zaterdag 30 november wordt in cafรฉ-zalencentrum Concordia het Pokerkampioenschap van Noord-Scharwoude georganiseerd.ย  Wie aan het eind van het toernooi alle chips bij elkaar schraapt mag zich lokaal kampioen noemen en plaatst zich direct voor de landelijke finale in Ermelo. Er zijn ook tickets voor halve finales.

Door heel Nederland worden zo'n 150 lokale kampioenschappen gespeeld. De uiteindelijke winnaar maar zich een jaar langย  โ€˜Amateur Pokerkampioen van Nederlandโ€™ noemen. De pokervorm is No Limit Hold'em. Het toernooi is voor 18 jaar en ouder, gaat niet om geld en is laagdrempelig. Zo geeft de organisatie bij een nieuwe aanmelding tips en wordt tijdens het spel graag een handje geholpen.

Tijdens de finale van het ONK Poker wordt er gescout voor Team ONK Poker, een professioneel pokerteam dat grote Europese toernooien speelt. Ruurd Nauta is รฉรฉn van de gesponsorde teamleden en won meer dan 40.000 euro.

Deelname aan het lokale kampioenschap in Concordia kost 13,50 euro. Aanvang is om 19:30 uur maar je kunt nog tot 21:00 instappen. Meer informatie is te vinden op onk.poker.nl.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Belย 072 844 98 48ย of mail ons: info@langedijkcentraal.nl