Een meisje is vrijdagmiddag gewond geraakt toen ze met haar elektrische fiets werd geschept op de rotonde van de Westelijke Randweg en de Dulleweg in Broek op Langedijk.

Het meisje fietste op het fietspad en stak de Dulleweg over richting de Nauertogt. Ze kreeg daarbij geen voorrang van de vrouw in een witte auto, die vanaf de rotonde de Dulleweg op wilde. Het meisje klapte, vermoedelijk met haar hoofd, op de voorruit. Daarna landde ze hard op de grond en bleef liggen. Later verklaarde de bestuurster dat het meisje erg snel reed met haar elektrische fiets, dus vermoedelijk had ze die snelheid verkeerd ingeschat.

Een passerende automobilist schoot te hulp door zijn blauwe auto de plaats van het incident te blokkeren voor verkeer. Het meisje is nagekeken, de verwondingen leken mee te vallen. De voorruit van de witte auto had een flinke barst.
Pin It
Bekeken: 3236x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/