Langedijk Centraal


Deze week organiseerde gemeente Langedijk het ‘Kruispuntenoverleg’ in de praktijk van tandarts Blokhuis. De bijeenkomst voor omwonenden en andere betrokkenen werd gehouden in het kader van het project ‘Herstel verbinding Achterburggracht / Machinesloot’.

Architectenbureau B + B hield voor omwonenden en leden van de klankbordgroep tweemaal een presentatie over het voorlopige ontwerp van de bruggen, de inpassing van de bruggen in de omgeving en de inrichting van de openbare ruimte. Daarna gingen medewerkers en aanwezigen met elkaar in gesprek. Ook konden de omwonenden via een formulier reageren.

Veel opmerkingen uit het publiek gingen over parkeren, aanlegplaatsen en het ontwerp van de brugleuningen. Het idee van de architect is om in de leuningen een knipoog naar het historische kooltransport over water het te verwerken. De vormen moeten kolen voorstellen, los, gestapeld of in rijtjes.

B + B neemt alle reacties mee in het verdere ontwerp. De presentaties zijn te downloaden via gemeentelangedijk.nl. (tekeningen: B + B)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl