Tijdens de koolcampagne rijden tractoren soms direct van het land de weg op. De klei die op de weg terecht komt kan het dan gevaarlijk glad maken. Gemeente Langedijk waarschuwt inwoners en roept agrariërs op om de wegen schoon en daarmee veilig te houden.

Het is aan boeren om het schoonmaken van de weg onmiddellijk te regelen als de modder voor gevaarlijke situaties kan zorgen, en anders uiterlijk diezelfde dag voor zonsondergang nog. Desalniettemin dienen weggebruikers tijdens de koolcampagne rekening te houden met vieze wegen. De gemeente vraagt inwoners dan ook om medewerking. Wie modder op de openbare weg treft, wordt verzocht hier melding van te doen via gemeentelangedijk.nl of bij het Klantcontactcentrum via 0226-334433. (foto: Facebook / Gemeente Langedijk)
Pin It
Bekeken: 2504x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/