Langedijk Centraal


Sam en Cees de Geus runnen al jaren een sportschool in Langedijk, maar gooien het vanaf 2 november over een andere boeg met de nieuwe sportschool Common Heroes, gefocust op personal training. Om reclame te maken hadden ze veertien kartonnen borden laten drukken en op verschillende plekken opgehangen. Maar ze worden regelmatig vernield: "Misschien dat mensen jaloers zijn", oppert Sam de Geus tegenover mediapartner NH Nieuws.

"We hebben voor 500 euro borden gekocht en netjes een vergunning aangevraagd om ze op te mogen hangen in het dorp", vertelt Sam. "Een dag nadat we de borden hadden opgehangen, belde mijn schoonmoeder me. Ze had er eentje op de grond gevonden. Kapot." Ze dacht dat het toeval was: "Misschien door de harde wind. Verder dacht ik er niet veel van. Totdat de dag erna weer een bord op de grond lag. Helemaal verscheurd."

Volgens Sam is er op de betreffende plekken wel vaker vandalisme. "Maar toen ik een kijkje ging nemen, zag ik dat alleen onze borden aan flarden lagen. Iemand heeft het op ons voorzien of zo!" De dagen erna vond ze elke dag een kapot bord. "Blijkbaar is er iets wat mensen niet leuk vinden aan ons. Er is veel concurrentie in dit vakgebied dus misschien dat een concurrent erachter zit. We zitten in het luxe segment, dus wellicht zijn ze jaloers. Maar we hebben geen ruzie met iemand of zo. Ik heb echt geen idee hoe dit kan. Maar dat het raar is, is een feit."

Een oplossing heeft Sam nog niet: "We grapten al dat we camera's moeten gaan ophangen, maar dat is geen doen. Een andere idee is om nog veel meer borden op te hangen door het hele dorp. Dat kost ons dan wel heel veel geld, maar dan kunnen ze in ieder geval niet om ons heen." (foto: Facebook / Common Heroes)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl