Langedijk Centraal


Ad Jongenelen, dorpswethouder van Sint Pancras en het Langedijker gedeelte van Koedijk, zal in ieder geval tot en met december 2020 ééns per maand in de dorpskernen open staan voor gesprekken met inwoners. In Dorpshuis De Geist is hij telkens op een woensdag aanwezig, behalve in juli en augustus. De data, locaties en tijden voor de inloopspreekuren in Koedijk zijn nog niet duidelijk.

“Ik wil graag horen wat er leeft. Wat willen de inwoners behouden en wat moet in hun ogen beter? Het gaat dan niet om kleine dingen, bij wijze van spreken een losse tegel, maar om zaken die veel inwoners raken", zegt Ad Jongenelen. "Ik sta open voor ieder onderwerp, uiteraard ook over de beoogde fusie van Langedijk met Heerhugowaard. Vertel het maar: van kritische geluiden tot steunbetuigingen over de voorgenomen fusie. Daarbij kan ik op voorhand geen beloftes doen over te realiseren doelen, maar ik neem het mee in het college en in de gemeenteraad.”

De dorpswethouder is in De Geist zonder afspraak aanspreekbaar op 16 oktober, 20 november, 18 december, 15 januari, 19 februari, 18 maart, 15 april, 20 mei, 17 juni, 16 september, 21 oktober, 18 november en 16 december. De bezoektijden zijn tekens van 15:00 tot 17:00 uur en tussen 19:00 uur en 21:00 uur.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl