Langedijk Centraal


Dinsdag waren alle Wmo-zorgaanbieders die zorg leveren of gaan leveren in de regio Alkmaar bijeen in Theater De Vest. Dit meldde gemeente Alkmaar donderdag. Alhoewel veel van de rond 80 aanbieders het contract voor de periode 2020-2022 al hadden ondertekend, werd symbolisch weer een handtekening namens alle partijen gezet door Langedijker wethouder Marcel Reijven, Alkmaars wethouder Marcel van Zon en Jose van den Dool van zorgorganisatie De Ontmoeting.

Wethouder Reijven, woordvoerder namens de zeven regiogemeenten: “We hebben in gezamenlijkheid met aanbieders een inkooptraject doorlopen en zijn blij met het uitgebreide palet aan zorg – Wmo begeleiding, Beschermd wonen en Beschermd thuis - dat we vanaf 2020 en verder kunnen aanbieden. Wij zetten ons er voor in dat iedereen in de regio Alkmaar de hulp krijgt die het nodig heeft. Elke inwoner heeft recht op de best mogelijke zorg.”

De inkoop van Wmo en jeugdhulp wordt door netwerkorganisatie Regio Alkmaar gezamenlijk ingekocht voor de HAL-gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk, en de BUCH-gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo.

Het contract loopt van 1 januari 2020 tot en met 2022. Er is de mogelijkheid tot verlenging.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl