Veel ondernemers gebruiken beveiligingscamera’s voor het houden van toezicht en het beveiligen van hun panden en goederen, maar ook steeds meer bewoners. De politie gebruikt vaak camerabeelden om misdaden op te lossen (of te voorkomen) en wil dan ook graag letterlijk meer kunnen zien.

De politie heeft een databank voor alle beveiligingscamera's van de overheid en van geregistreerde particulieren.  Dankzij deze databank 'Camera in Beeld' is sneller te zien waar in de omgeving van een misdrijf zich camera’s bevinden, die mogelijk beelden vastlegden van de dader(s). Hierdoor kunnen ze sneller worden gepakt.

Ondernemers en bewoners worden verzocht hun camera in de databank op te laten nemen om het netwerk uit te breiden. De databank is alleen inzichtelijk voor de politie. Meer informatie op politie.nl.

 
Pin It
Bekeken: 2440x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/