Langedijk Centraal


Vanaf maandag 2 september 11:00 uur zijn de publieksbalies van gemeente Langedijk gehuisvest in De Binding in Zuid-Scharwoude. Vanwege de verhuizing is de dienst gesloten op donderdag 29 augustus vanaf 17:00 uur en op vrijdag 30 augustus. Ook het gemeentebestuur verhuist naar het verzamelgebouw aan de Bosgroet 2.

Gemeente Langedijk wil dat de dienstverlening naar inwoners optimaal blijft, dichtbij en toegankelijk. Daarom is De Binding de laatste maanden verbouwd om de publieke afdeling, het college, de gemeenteraad en ondersteunende medewerkers onderdak te bieden. Bijkomend voordeel is dat er een versterkte samenwerking ontstaat voor iedere organisatie in het gebouw. Als het aan de gemeente ligt, wordt De Binding nog meer een ontmoetingsplaats, waar onderwijs, cultuur, ondersteuning en dienstverlening samengaan.

Vanaf 1 januari 2020 is Langedijk ambtelijk gefuseerd met Heerhugowaard. Medewerkers van de beleidsafdelingen en ondersteunende afdelingen verhuizen dan ook niet naar De Binding, maar alvast naar het Waardse gemeentehuis.

Het algemene nummer en postadres van gemeente Langedijk blijven hetzelfde: 0226–334433 en Postbus 15, 1723 ZG Noord-Scharwoude.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl