Langedijk Centraal


Gemeente Langedijk gaat vrijdag 30 augustus met de bus naar het Democratiefestival op het eiland Veur Lent in Nijmegen. Er zijn nog plekken vrij in de bus. Inwoners kunnen gratis mee. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 26 augustus via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het Democratiefestival is bedoeld om onze democratie te vieren.  Het festival biedt een podium om je mening te verkondigen, met elkaar in gesprek te gaan, verdiepende vragen te stellen en kennis te maken met interessante bekende en onbekende Nederlanders. Aan het woord zullen komen Khadija Arib, Danny Vera, Kasja Ollongren en andere politici, artiesten en bekenden. Maar er is nog meer te beleven, zoals workshops, sportclinics en theater.

Om 08:45 uur wordt verzameld bij De Binding aan de Bosgroet 12 en om 09:00 uur vertrekt de bus. Het festival begint om 11:45 uur. Iedereen is dan vrij om rond te kijken. Van 17:30 tot 19:00 uur wordt er gegeten en dan vertrekt de bus om 19:30 uur terug naar De Binding, om daar rond 22:00 uur aan te komen. Gemeente Langedijk zorgt voor de lunch en het avondeten.

Op democratiefestival.nu is alle informatie over het evenement te vinden.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl