Langedijk Centraal


De Van Arkelschool in Broek op Langedijk verliest zijn naam. De school gaat op in het kindcentrum en zal bij de start van het nieuwe schooljaar verder gaan onder de verzamelnaam Christelijk Kindcentrum Het Mozaïek. Dit meldt de Koerier. Peuteropvang het Parapluutje en BSO de Jubeltrein behouden vooralsnog hun naam.

In 2015 zag integraal kindcentrum Het Mozaïek het levenslicht. De bedoeling was om de scheiding tussen kinderopvang en onderwijs te vervagen en het verlies van de naam Van Arkel is daar een duidelijk zichtbare stap in. De naam gaan niet helemaal verloren. Het schoolplein wordt omgedoopt tot het J.D. van Arkelplein. De naam 'Het Mozaïek' staat symbool voor de visie en missie van het kindcentrum: ieder kind is uniek, heeft - net als de mozaïeksteentjes in het logo - zijn eigen vorm en kleur, en draagt zijn steentje bij.

Vrijdag 30 augustus is de onthulling van het aangepaste naambord van het IKC en wordt meteen gestart met het maken van de naam op de voorgevel met mozaïeksteentjes. Van 16:00 tot 18:30 uur kunnen ook oud-leerlingen 'afscheid' nemen van hun oude schooltje, met een hapje en drankje.

Oud-leerlingen kunnen zich vóór 28 augustus aanmelden voor de reünie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: SARCH Architecten0

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl