Langedijk Centraal


Winkelcentrum Broekerveiling ontving woensdag de tweede ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Burgemeester Leontien Kompier onthulde samen met de KVO-groepsleden de tegel met tweede KVO-ster en feliciteerde de werkgroep die zich inzet voor een veiliger en beter winkelcentrum. De tegel met eerste KVO-ster voor de hoofdingang is inmiddels vervangen. De tegel dient als signaal voor shoppers maar mensen die op onwettige wijze 'shoppen'.

Sinds de ondertekening van de intentieverklaring in 2015 voor een veiliger en beter winkelgebied, is hier hard aan gewerkt door een werkgroep. Dit leidde in de zomer van 2016 tot de eerste KVO-ster, die staat voor een goede basissamenwerking tussen de partijen.

Voor het verdienen van de tweede ster zijn verschillende zaken opgepakt. Zo was er een uitgebreide veiligheidsmarkt op het Broekerplein voor de ondernemers en bezoekers, organiseerde de brandweer diverse activiteiten en keurde een mystery shopper de beveiliging en veiligheid van deelnemende winkels. Enkele keren per jaar vindt er een schouw plaats, waarbij onveilige en/of storende situaties in het winkelgebied in kaart worden gebracht om aan te pakken.

 

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl