Langedijk Centraal


Nog 53 nachtjes slapen en dan is het zover: de oer Noord-Hollandse Langedoikermarkt, met zo'n 10.000 bezoekers één van de grootste markten in de regio. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Zo is er maandagavond 24 juni een open inschrijfavond; iedere 'Langedoiker' kan een marktkraam regelen bij de speciale bewonersinschrijfavond. Tussen 19:00 en 21:00 uur is de inschrijfavond geopend op de Prinses Irenestraat 28 in Broek op Langedijk.

Particulieren betalen 30 euro voor een kraam, semi-commerciële handelaren betalen 35 euro en bedrijven betalen 42,50 euro. Bij het inschrijven kan contant of met pin betaald worden. Inschrijven kan eventueel ook via de website langedoikermarkt.nl. Hier is ook meer informatie te vinden over de markt.

De markt wordt gehouden op 17 augustus en slingert over de Dijk, Wilhelminastraat, Hendrikkade, Irenestraat, Margrietstraat tot en met de Beatrixstraat in Langedijk. Op de markt valt veel te beleven. Dit jaar is er niet alleen een samenwerking met de Broekervaart, maar is er ook live muziek en entertainment.

Tegenover het Smikkelhoekje wordt een grote trailer omgetoverd tot podium Broek Stage by Stan met gezellige live muziek. Smikkel de Beer is er ook bij, en danst lekker mee tussen de menigte. Van een zweefmolentje, kartbaan, springkussen tot schminken, op de Beatrixstraat kunnen de kleintjes zich uitleven bij de Kidsplace kinderkermis.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl