Langedijk Centraal


Samen fietsen voor het goede doel. Het begon ooit als een fietsclub voor stoere dames maar is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend fietsevenement: Tour de Soes. Dit jaar, op zondag 7 juli, voor het eerst in de omgeving van Langedijk en omstreken.

Het belooft een gezellige fietsdag te worden voor jong en oud. Alle fietsen zijn toegestaan, ook de e-bikes, en er is voor iedereen een geschikte route. De keuze bestaat uit de 15, 30, 60 en 120 kilometer.

De afwisselende routes voeren door het mooie Noord-Holland en bieden de mogelijkheid om een bezoekje te brengen aan o.a. de Museum Broekerveiling in Broek op Langedijk. Het museum is ook de start en finish-locatie van Tour de Soes. De naam van deze Tour verklapt al een beetje welke traktatie bij de finish staat te wachten.

De twee Rotaryclubs van Heerhugowaard en Langedijk hebben de Tour de Soes naar Langedijk gehaald om geld in te zamelen voor maar liefst drie goede doelen; stichting 'Je mag er zijn', stichting Maria Magdalena en Project 'Zicht op Talent'.

Voorinschrijven kan tot 30 juni via de website van Tour de Soes. Hier is ook meer informatie te vinden over de starttijden van de verschillende afstanden.

Inschrijven kan ook op zondag 7 juli vanaf 8:30 uur bij het startpunt op de Museumweg 2 in Broek op Langedijk. Deelname voor alle afstanden bedraagt 7,50 euro per persoon, voor kinderen 2,50 euro. Een passepartout kost 20 euro. Het startkaartje is meteen ook het lot voor de loterij.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl