Langedijk Centraal


Indian Summer is dit jaar XL. De organisatie belooft op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni nóg meer en beter feest, met een open-air hoofdpodium, Après Ski Winter-Wonderland, reuzenrad en meer artiesten dan ooit. Op vrijdagavond is een pré-party om alvast in te komen, en dan gaat het op zaterdag helemaal los. Inmiddels is 80 procent van de kaartjes verkocht.

Op het evenementenveld van Recreatiegebied Geestmerambacht zal onder andere te genieten zijn van Miss Montreal, Kraantje Pappie, Nick & Simon, Scooter, Golden Earring, Wulf, Klatsch & Klatsch, Dune en de Tante Joke Karaoke Band. Ook Alex van Oostrom is van de partij.

Op de 28e begint ISF XL om 20:00 uur met Frenna en duurt daarna tot even voor middernacht. Op de 29e trapt Wulf om 12:20 uur af en de laatste klanken klinken als de dag om is.

Er zijn twee verschillende tickets: het Indian Summer XL ticket (55 euro) voor alleen de zaterdag en het Full Experience ticket (75 euro), waarmee je welkom bent op de pre-party, maar ook de afterparty, camping, sauna en alle andere faciliteiten. Wie er tien koopt, krijgt er twee gratis bij. Kaartjes zijn te koop via indiansummerfestival.nl. Neem ook een kijkje op Facebook.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl