Langedijk Centraal


Door heel Langedijk worden zondag 9 en maandag 10 juni kunstwerken tentoongesteld. De werken zijn gemaakt door zowel professionals als amateurs en kunnen gratis bekeken worden.

Op vaste plekken in Oudkarspel, Noord- en Zuid-Scharwoude, Broek op Langedijk en Sint Pancras en in hun eigen ateliers, laten de kunstenaars hun eigen creaties aan het publiek zien. Bij de laatste editie, in 2017, deden hier liefst 85 kunstenaars aan mee. Niet alleen schilderijen zijn te bewonderen. In beeldentuin Corrie Kaas is een expositie van veertig beeldhouwwerken te zien, gemaakt door Joop Koopman, Ageeth van de Oever en Corrie Kaas zelf.

Het evenement wordt compleet gemaakt met diverse activiteiten, waaronder een gratis anderhalf uur durende tocht in een akkerschuit van het Havenplein in Broek op Langedijk naar de Kooger Kerk in Zuid-Scharwoude. Onderweg wordt er gestopt bij Stichting Veldzorg en schrijfster Afra Beemsterboer.

Studio Marleen pakt uit met een boottocht, gevolgd door een workshop. Bezoekers worden bij de sluis opgehaald met een originele koolschuit, waarna naar het Langebrugpad in Broek op Langedijk gevaren wordt. Marleen trakteert op koffie en zelfgebakken taart, waarna de workshop van start gaat. De kosten hiervoor bedragen vijftien euro per persoon en van begin tot eind duurt het maximaal twee uur. De boot vertrekt om 11:00 uur en om 14:00 uur. Aanmelden is gewenst, dit kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie over de Kunstroute, ga naar  broekervaart.nl/kunstrouteinlangedijk.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl