Zaterdag 29 juni wordt door Het Behouden Huis opnieuw een Achterburggracht evenement georganiseerd in Oudkarspel. Na succesvolle eerdere edities, wordt dit jaar groter uitgepakt.

Tijdens deze dag kunnen bezoekers vanuit een bootje genieten van muziek, gespeeld door muzikanten in achtertuinen van bewoners van het dorp. Op diverse plekken vinden optredens van zo'n 15 minuten plaats. Niet alleen muziek wordt ten gehore gebracht, ook kunst wordt getoond.

Er wordt gevaren in twee rondes die elk twee uur duren: van 15:00 uur tot 17:00 uur en van 19:00 uur tot 21:00 uur. Na afloop van het evenement is Het Behouden Huis geopend, waar ook muziek gespeeld zal worden.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De organisatie is ook nog op zoek naar mensen die het leuk vinden om op te treden, of mensen die een boot ter beschikking willen stellen voor de rondvaart. Toegang kost 6,50 euro per persoon. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Bekeken: 2409x