Langedijk Centraal


Onder het motto 'Weggooien is zonde' kan iedereen terecht bij het Repair café in Langedijk met kapotte apparaten. Dit kunnen allerlei (huishoudelijke) elektrische apparaten zijn, denk aan bijvoorbeeld koffiezetapparaten, naaimachines en elektrisch gereedschap. Eigenlijk alles met een stekker kan gerepareerd worden.

Met hulp van vrijwillige techneuten kunnen bezoekers zelf aan de slag om hun apparaat weer aan de praat te krijgen. Niet alleen leerzaam en leuk, het scheelt ook vervangingskosten en het milieu wordt hierdoor minder belast. Vaak kan zo'n apparaat na reparatie nog een tijdje mee.

Het Repair café wordt twee keer per maand op woensdag georganiseerd. Op de tweede woensdag van de maand van 14:00 tot 16:00 uur in de Sociale winkel in Winkelcentrum Broekerveiling. De eerstvolgende is op 12 juni.

Op de vierde woensdag van de maand is het Repair café te vinden in het Behouden Huis in Oudkarspel van 14:00 uur tot 16:00 uur. De eerstvolgende datum is 22 mei. In Oudkarspel worden naast technische reparaties ook kledingreparaties en naaiklusjes begeleid.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl