Wie iemand in Langedijk kent die het verdient om voor zijn of haar bijdragen aan de samenleving een Koninklijke onderscheiding te krijgen, kan deze nu opgeven bij de gemeente.

Een Koninklijke onderscheiding is een erkenning voor persoonlijk bijzonder werk voor de samenleving. Dit kan vrijwilligerswerk zijn of een buitengewone prestatie tijdens betaald werk. Voor elke uitreiking wordt een mooi moment gekozen, bijvoorbeeld tijdens de lintjesregen (op de laatste werkdag voor Koningsdag) of tijdens een andere bijzondere gelegenheid die te maken heeft met de reden voor het lintje (zoals een afscheid of jubileum).

Bij de aanmelding van vrijwilligershelden is het belangrijk dat er zoveel mogelijk informatie verstrekt wordt over al het goede werk dat deze persoon (heeft) verricht. De gemeente laat na beschouwing weten of deze kandidaat een lintje krijgt. Voor vragen, bel de gemeente via 0226 - 334433.

Aanmelden kan tot uiterlijk 30 juni 2019.
Pin It
Bekeken: 1845x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/