Langedijk Centraal


Maandag gingen ingrijpende werkzaamheden aan het kruispunt Geestweg - Voorburggracht van start. De installatie voor het aansturen van de verkeerslichten wordt vervangen en getest en tegelijkertijd wordt nieuw asfalt gelegd. Alle omleidingsroutes worden in twee richtingen met borden aangegeven. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 10 mei.

Het fietsverkeer vanaf de Oostelijke Randweg kan via de Koog, Kromme Brug en dan het fietspad langs de Westelijke Randweg verder. Fietsers vanaf noordzijde van de Voorburggracht kunnen via de Loopakker en het fietspad Westelijke Randweg rijden en wie vanaf het zuiden komt kan via het Melkpad, Vroedschap en het Bindingspad fietsen.

Autoverkeer vanaf de Oostelijke Randweg kan via de Tulpenstraat, Voorburggracht, Loopakker en de Westelijke Randweg rijden. Vanaf de noordzijde van de Voorburggracht kan gereden worden via de Loopakker en de Westelijke Randweg. Vanuit het zuiden is om te rijden via de Lepelaar, Oostelijke Randweg, Tulpenstraat, Voorburggracht, Loopakker dan de Westelijke Randweg.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl