De HugoHopper in Heerhugowaard blijft maar populairder worden. In 2017 werd bijna 27.700 keer gebruik gemaakt van de busdiensten, vorig jaar kwam de teller op krap 30.000, aldus het NHD. Het aantal leden van de vervoersvereniging blijft groeien en cruciaal: het aantal vrijwilligers ook. Deze zomer start een proef met een buslijn tussen Heerhugowaard en Langedijk.

De nieuwe buurtbus vertrekt vanaf Station Heerhugowaard en doet dan een rondje Langedijk via de Langebalkweg, Voorburggracht en de BroekerVeiling. Connexxion levert de busjes en verzorgt het onderhoud. Bij de Provincie is subsidie aangevraagd voor de buslijn.

Inmiddels klinkt ook de wens vanuit Oudkarspel en Sint Pancras om een buurtbus van en naar Heerhugowaard, maar daarvoor zal gemeente Langedijk subsidie moeten willen verlenen.
Pin It
Bekeken: 3031x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/