Langedijk Centraal


Een medewerker van de gemeente Langedijk is maandagmiddag in het park bij begraafplaats De Oostervaart in Zuid-Scharwoude geslagen door drie jongens. De aanleiding voor de mishandeling, die plaatsvond rond 14:45 uur, was een opmerking over hun loslopende hond. Dit meldt mediapartner NH Nieuws.

De drie jongeren en hun hond liepen, samen met een meisje, over de begraafplaats. Omdat het niet is toegestaan om daar met een hond te lopen en het dier bovendien tegen een boom aan het krabben was, besloot de gemeentemedewerker het viertal aan te spreken. Dat werd hem niet in dank afgenomen. Vervolgens werd hij door de drie jongens geslagen. Hoe het slachtoffer er aan toe is, is niet bekend. Van de agressieve jongeren ontbreekt nog elk spoor.

Volgens de verklaring van de gemeentemedewerker zouden de drie jongens tussen de 16 en 20 jaar oud zijn. Een van hen was licht getint, smal gebouwd, had zwarte krulletjes, een sikje en droeg donkere kleding. De andere twee jongens zijn blank en hebben ook een smal postuur. Het meisje, een leeftijdsgenoot van de drie, heeft zwart haar. De hond is een jonge bruin-witte bullterriër.

Mensen die iets gezien hebben van de mishandeling of de jongens hebben zien lopen, worden verzocht om contact op te nemen met de politie in Heerhugowaard. (foto: Google Maps)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl