Medio december lag het gemeentehuis van Heerhugowaard tijdelijk plat vanwege de installatie van een nieuwe ict-bodemplaat. Nu is het tijd voor Langedijk om dezelfde operatie uit te voeren. Daarom is van woensdag 3 april 16:00 tot en met maandag 8 april 10:00 uur de gemeente Langedijk gesloten. Het is ook niet of slecht mogelijk een afspraak te maken via de website.

De installatie van de nieuwe bodemplaat geeft de twee gemeenten een stevig fundament voor een optimale dienstverlening, maar alles moet er nog wel naartoe overgezet worden. Uiteindelijk draaien bijna alle software en systemen van de buurgemeenten op nieuwe hardware. De hele upgrade duurt vanaf de voorbereiding bijna een jaar.

Voor echt dringende zaken is de gemeente telefonisch te bereiken via 0226 - 334455, maar medewerkers kunnen dus niet helpen als er een computer aan te pas moet komen. Het afvalbrengstation is gewoon open van ma t/m za van 8:30 tot 14:00 uur.
Pin It
Bekeken: 2275x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/