Vrienden bezoeken met de boot, loungen met de familie in de achtertuin of gewoon genieten van een zelf ontworpen huis. Dat kan als allemaal met een van de acht bouwkavels in deelgebied de Straatjes in Westerdel in Zuid-Scharwoude, die in de verkoop gaan.

De acht kavels variëren in oppervlakte van 420 tot 549 m² en drie ervan liggen aan doorgaand vaarwater. De prijzen gaan vanaf 199.000 euro vrij op naam, maar erfpacht is mogelijk. Een kantoor- of praktijkruimte aan huis behoort tot de mogelijkheden, maar ook een slaapkamer of badkamer op de begane grond. Er zijn volop voorzieningen in de buurt, zoals scholen, een gezondheidscentrum, winkelcentrum Broekerveiling en een kinderdagverblijf.

Inschrijven voor loting bij de notaris kan tot maandag 8 april 15:00 uur. Wie wordt ingeloot, verkrijgt het recht om als eerste een optie te nemen op een kavel. Voor meer informatie, neem contact op met Bakker Schoon Makelaardij via 0226-343455 of met Leygraaf Makelaars via 072-5114318. Neem ook een kijkje op westerdel-langedijk.nl.