Langedijk Centraal


Zaterdag 6 april en zondag 7 april zullen alle schaatssterren van de Alkmaarsche IJsclub hun kunsten vertonen in de ijshal van De Meent Bauerfeind, tijdens een wervelende schaatsshow. Vrijdag 5 april is de try-out, wederom voor mensen met een beperking.

Veel mensen worden gezien als helden of (levende) legendes. De ijsshow 'Heroes' is een ode aan al deze helden. Niet alleen superhelden, maar ook echte mensen die heldendaden verricht(t)en komen ook voorbij tijdens een flitsende en verrassende ijsshow. Denk aan helden in de muziek, sport en activisten.

Kunstschaatsers uit de regio zetten elk jaar een fantastische voorstelling neer. De optredens van beginnende schaatsers tot internationals wisselen elkaar in hoog tempo af. Er wordt nu heel hard gewerkt aan kostuums, attributen, het decor, het geluid en de tribunes, om de show tot een totaalbeleving maken.

Heroes wordt vertoond op zaterdag 6 april om 19:00 uur en zondag 7 april om 15:00 uur. Kaarten kosten 15 euro en VIP-kaarten 35 euro. De verkoop gaat via alkmaarscheijsclub.nl. Kijk voor een promofilm op YouTube. Neem ook een kijkje op Facebook.

De ijsshow wordt mede mogelijk gemaakt door het Victoriefonds, TAQA Cultuurfonds en de gemeente Alkmaar. Met de gemeentesubsidie biedt AIJC  alle toeschouwers is op 30 april, 1 en 3 mei vanaf 9:30 een gratis kunstschaatsclinic van anderhalf uur. Tijdens de show kan er ingetekend worden, maar aanmelden kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl