Langedijk Centraal


Zondag 24 maart wordt van 11:00 tot 16:00 uur het jaarlijkse Lentefeest van de Schaapskooi Bergen gehouden. Meteen wordt gevierd dat de schaapskooi precies vijf jaar eerder is gestart. Dat gebeurt onder andere met live muziek van HOTSPOT en met de onthulling van een boomsculptuur van Hans Groeneveld, initiator van de schapen in de PWN-duinen en van de schaapskooi.

Herder Marijke Dirkson presenteert de nieuwe lammetjes met hun trotse moeder-ooien. Het grut springt en holt de lente tegemoet in de speciale speelstal. In het wolatelier is van alles te leren over het verwerken van de wol die de kudde Kempische heideschapen biedt. Buiten prijzen kraamhouders hun wollen producten aan en een IVN-gids verzorgt een wandeling rond de kooi. De catering wordt verzorgd door Maalderij De Gouden Engel uit Koedijk, met eigen baksels en koeken. Biologische koffie, thee en vruchtensap worden door EKOPLAZA geleverd. Trio HOTSPOT zorgt voor aanstekelijke muziek.

Parkeren kan op enkele loopminuten van de kooi op het parkeerterrein aan de Zeeweg in Bergen, op de hoek van de Uilenvangersweg. Met de fiets kan natuurlijk voor de deur geparkeerd worden. Meer info op schaapskooi-bergen.nl.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl