De natuur begint langzamerhand weer te ontwaken, ook in Hortus Alkmaar. Om zelf ook weer krachtig te worden en vol energie, wordt in de Hortus zaterdag 30 maart een workshop Chi Neng Qigong gegeven.

Deelnemers leren een aantal oefeningen uit de Chi Neng Qigong, een Chinese bewegingsleer die werkt op lichaam en geest. De eenvoudige oefeningen stimuleren de doorstroom van je qi, oftewel je energie, en zorgen voor rust, souplesse en kracht. De workshop is zowel voor mensen die bekend zijn met deze bewegingsleer als mensen die er graag kennis mee willen maken. De training is binnen en na afloop is er de mogelijkheid de tuin in te gaan.

De workshop duurt van 09:30 tot 12.00 uur. Deelname kost 30 euro inclusief koffie/thee/water en met zijn tweeën 50 euro. De workshop wordt gehouden voor minimaal vijf en hooguit acht personen. Meer informatie is te vinden hortusalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2605x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/