Langedijk Centraal


De afgelopen jaren is er al veel energie gestoken om het kermisfeest van Noord-Scharwoude weer op de kaart te zetten. En met succes. Dit jaar wordt de samenwerking versterkt, is te lezen op kermislangedijk.nl. Naast de leuke attracties op de Speelweide staat er ook een feesttent waarin een gezellig programma wordt gepresenteerd.

Ruben van Café de Schelvis, die de laatste jaren al veel energie in de vernieuwde opzet stak, slaat de handen ineen met Mark en Pascal van De Roode Leeuw. Met elkaar willen ze zorgen voor vier mooie dagen in Noord-Scharwoude. Het drietal vertelt enthousiast op de website: "We zijn zo goed als rond met het programma. Het is een erg leuk geheel met een gezellig kermissfeertje voor jong en oud. Hier gaan we dan ook spoedig mee naar buiten."

Het feest barst los op Goede Vrijdag (19 april) met 'Q-Music - The Party' en 'Het Foute Uur'. De Daredevils keren terug en de Woudrukkers maken hun opwachting. Ook het Langedijker Koor verzorgt een optreden. Maandag 22 vindt de afsluiting plaats.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl