Langedijk Centraal


In 2015 organiseerde Schaakvereniging Opening ’64 uit Sint Pancras voor de eerste keer het Open Noord-Hollands Dameskampioenschap. Het evenement was een succes en dat geldt ook voor de opvolgende edities. Het schaaktoernooi draait vooral om gezelligheid en plezier in het spelletje, maar het een kampioenschap dus hoort het willen winnen er ook bij. De vijfde editie is op 17 maart in Dorpshuis De Geist.

Het Noord-Hollandse kampioenschap is een open, laagdrempelig toernooi, niet alleen voor ervaren schaaksters die aan wedstrijden meedoen, maar ook voor beginners. Er wordt geschaakt op rating, Round-Robin of Zwitsers afhankelijk van het aantal deelnemers, en er is een aparte groep voor wie (normaal) geen toernooien speelt. Per categorie zijn er prijzen, de hoofdprijzen komen van Juwelier Ed Ydo.

Vanaf 9:30 uur is de ontvangst met koffie en thee. Het toernooi duurt van 10:00 tot ongeveer 17:00 uur. Tussendoor is er een lunchpauze met een lekker broodje gezond. Het speeltempo is 30 minuten per persoon per partij. Minimumleeftijd is 16 jaar. Deelname kost 10 euro. Aanmelden kan vóór 16 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info op opening64.nl.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl