Langedijk Centraal


Na een succesvolle pilot hebben de gemeenten Langedijk en Heerhugowaard besloten De Broekervaart opnieuw te laten varen tussen de Westdijk in
Heerhugowaard en het Havenplein in Broek op Langedijk. Wethouder Ad
Jongenelen: “De Broekervaart is een leuk begin van een heerlijke middag uit en zorgt voor meer bekendheid van de parels in onze gemeenten, zoals het
Oosterdelgebied.”

De Broekervaart voer afgelopen zomer op vier zaterdagen en trok gemiddeld zo’n 150 bezoekers per dag. Dit jaar wordt op twaalf dagen gevaren, waaronder alle weekenden in juni. Elk weekend heeft een eigen thema, bijvoorbeeld een culinaire ontdekkingstocht, een actief weekend vol (water-)sport, een kunstroute of ‘Leer Langedijk / Heerhugowaard kennen’.

De gemeenten zijn nu met ondernemers druk bezig voor het thematische programma. Jongenelen: “De haven van Broek op Langedijk wordt het bruisende startpunt voor allerlei activiteiten, zoals kanovaren, suppen, wandelen, het bezoeken van musea en monumenten of het maken van een rondvaart in het Oosterdelgebied. Ook in Heerhugowaard wordt een aantrekkelijk programma opgezet. We hopen dat inwoners van Heerhugowaard en Langedijk de kans grijpen om de mooie plekken in beide gemeenten beter te leren kennen. We kijken uit naar een zomer met veel activiteiten en bezoekers.”

Ondernemer die graag aan het programma willen meedoen kunnen contact opnemen met de Stichting Toeristische Promotie Langedijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: Twitter / @GemHHW)
SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl