Langedijk Centraal


LSVV start in maart met een voetbalgroep voor jeugd met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Dit laat de Langedijker voetbalclub via de eigen website weten. Straks kunnen jonge sportievelingen in de leeftijd van zo'n 11 tot 18 jaar lekker voetballen onder begeleiding van twee begeleiders. En als het balletje gaat rollen, wordt er een heus team opgezet om mee te doen aan KNVB-wedstrijden.

Voetbal is voor iedereen, vinden ze bij LSVV, dus ook voor mensen met een beperking. De groep krijg extra begeleiding en er wordt rekening gehouden met eventuele aanpassingen die nodig zijn. Altijd is sportiviteit en plezier het uitgangspunt.  Vanuit de KNVB en Fonds Gehandicaptensport wordt de spreiding van G-Voetbal over alle gemeentes gestimuleerd.

Jeugd met een beperking die graag willen voetballen kunnen meer informatie inwinnen of zich meteen al aanmelden voor de G-groep van LSVV aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Neem ook een kijkje op lsvv.nl.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl