Langedijk Centraal


FiberNH heeft groen licht om zijn glasvezelnetwerk verder uit te breiden richting Langedijk en de buitengebieden van Schagen en Den Helder. Afgelopen maand startte de periode waarin inwoners van deze gebieden zich kunnen aanmelden. Het project gaat definitief door als na zes weken minimaal 50 procent van de huishoudens zich heeft geregistreerd voor het ruime aanbod van internetpakketten.

Eén van de meest betrouwbare en snelle internetverbindingen is glasvezel en FiberNH wil dit graag beschikbaar maken voor inwoners van de Noord-Hollandse buitengebieden. Delen van West-Friesland en de gemeenten Alkmaar en Heerhugowaard gingen Langedijk, Schagen en Den Helder al voor en hier is het glasvezelnetwerk in aanleg.

Maandag was er een informatieavond in Celavie Zalencentrum in Oudkarspel, maar wie deze gemist heeft kan terecht op de fibernh.nl voor meer informatie en een instructievideo voor aanmelding. Op die maandag staat de teller pas op 3 procent, maar de 'vraagbundelingsperiode' is pas kort geleden gestart en de ervaring leert ook dat veel mensen zich pas aan het eind van de periode inschrijven.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl