Langedijk Centraal
00:00
55
00:00


Al sinds 2010 is De Hooge Waerder Accountants Waaier-ondernemer. “Een betere wereld voor ons allen, begint bij jezelf”, staat er op de website van De Hooge Waerder en dat brengt de winnaar van de Bronzen Waaier in praktijk, trouw en al jarenlang. Dit jaar zijn zij uitgeroepen tot meest betrokken Waaier-ondernemer van 2018, Sander Brouwer mocht de prijs namens het bedrijf in ontvangst nemen. Wethouder Jan van der Starre had de eer om de prijs uit te reiken tijdens het Bronzen Waaier Diner in Grand Café Klunder in TAQA Theater De Vest in Alkmaar. De Bronzen Duim was dit jaar voor Kickstart Young Social Media, Vincent Smit nam de prijs in ontvangst van de Langedijker burgemeester Leontien Kompier.

De Hooge Waerder begon met de inzet van expertise op het gebied van accounting, juridische zaken en belastingen. Later schonken ze ook materialen en werden met medewerkers klussen aangepakt. Zo gaven ze bijvoorbeeld advies over de jaarrekening van Stichting Jongerencentrum Kompleks en juridisch advies voor het opzetten van Stichting Tyso en Woon-werkgemeenschap De Kleine Ark en DNOdoen. In het voorjaar van 2017 kluste een groep - ondanks de drukke periode toen - tijdens NLdoet bij Kinderboerderij De Beestenboel in Langedijk en werd tijd gemaakt voor een wandeling met bewoners van Buitenzorg. Het bedrijf wil zo laten zien dat ieder bedrijf uit iedere branche een invulling kan geven aan maatschappelijk betrokken ondernemen.

Vincent Smit van Kickstart Your Social Media was verbaasd toen hij de prijs voor veelbelovend maatschappelijk betrokken talent van De Waaier in ontvangst mocht nemen. In januari 2016 verbond Vincent zich aan De Waaier en pakte het slim aan. Hij organiseerde workshops over social media voor grote groepen maatschappelijke organisaties. Meer dan 45 organisaties profiteerden zo in korte tijd van deze gratis kennis over moderne media. Ook zet het bedrijf zich in voor bijvoorbeeld schoonmaak- of schilderklussen bij het Leger des Heils of de kinderboerderij.

Een jury kiest elk jaar genomineerden voor de prijzen, de winnaars worden dan door middel van stemmen gekozen door leden van het bedrijvenplatform van Stichting De Waaier. De winnaars van de prijzen hebben een voorbeeld functie op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen in de regio.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl