Dinsdag 5 maart begint een nieuwe weerbaarheidstraining bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Zuid-Scharwoude. De training 'Ik sta sterk' is bedoeld voor kinderen in groepen 2 tot en met 4 van de basisschool.

De training is een speels programma voor de kinderen om op een positieve manier meer zelfvertrouwen te krijgen op sociaal-emotioneel gebied. Een kind met  zelfvertrouwen gaat met plezier naar school, voelt zich prettiger in de groep en kan zich beter richten op schoolwerk. Bij de training worden onder andere thema's als elkaar aankijken, op een goede manier iets vragen, gevoelens uiten en voor jezelf opkomen behandeld. Voor de ouders zijn er aan het begin van de trainingen speciale ouderavonden en er worden brieven uitgedeeld met de leerprocessen van de kinderen.

De training bestaat uit zes lessen, die elke week op dinsdag plaatsvinden van 16:00 tot 17:30 uur bij CJG Langedijk aan Bosgroet 6 in Zuid-Scharwoude. Deelname kost 10 euro per kind en aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0226 334433.
Pin It
Bekeken: 2353x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/