Het Indian Summer Festival in Langedijk gaat dit jaar niet meer het hele weekend duren, maar wordt alleen nog op de zaterdag gevierd, zo meldt mediapartner NH Nieuws. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. De bedoeling is wel dat die ene dag, zaterdag 29 juni, extra groot wordt met meer artiesten en meer activiteiten: "Kortom: welkom bij Indian Summer XL."

De organisatie komt met een extra Après Ski Winter-Wonderland, een reuzenrad en een open-air main stage. Ook de line-up is grotendeels al bekend. Onder andere Scooter, Golden Earring, Nick & Simon, BIZZEY, Famke Louise en Josylvio komen hun kunsten vertonen.

Voor wie dat weekendgevoel nou toch niet los kon laten, heeft Indian Summer wel een pre- en afterparty bedacht met een campingprogramma. Ook daar komen artiesten: Daredevils, Deepend en Stef Ekkel staan voor nu alvast op de vrijdagavond.

Waarom de festivalorganisatie teruggaat naar één dag, is niet bekend. De ticketverkoop voor het evenement start aanstaande zaterdag, om 10:00 uur.
Pin It
Bekeken: 2445x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/