Voor de tweede keer in korte tijd is er een inbraak gepleegd bij de kinderboerderij de Beestenboel in Zuid-Scharwoude. De buit: een paar pakken koffie en thee, sinterklaasattenties voor de vrijwilligers en een geldkistje met een paar euro's erin.

Vermoedelijk hebben de inbrekers in de nacht van zaterdag op zondag hun slag geslagen. Dit keer waren er geen sporen van braak. "Waarschijnlijk zijn ze door de varkensverblijf naar binnen gekomen," zegt Beestenboel-beheerder Michel de Vust.

De kinderboerderij kreeg het advies om camera's op te hangen. "We hebben op dit moment geen camera's. We zullen het sowieso moeten gaan doen, maar we hebben hier geen internetverbinding, dus we zijn aan het uitzoeken hoe dat moet. "

De vrijwilligers van de kinderboerderij zijn blij dat de dieren oké zijn.  Ze zijn nog bezig met het herstellen van de schade van de vorige inbraak in juli. Toen hadden de dieven de keuken vernield.

Inmiddels is er aangifte gedaan van de diefstal en heeft de politie sporenonderzoek gedaan. Wie iets verdachts heeft gezien  afgelopen weekend nabij de kinderboerderij kan zich melden bij de politie. 
Pin It
Bekeken: 2442x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/