Langedijk Centraal


Zondag 9 december opent Léonne Zuurbier haar expositie in Het Behouden Huis in Oudkarspel. Vrolijke katten en eigenwijze technieken kenmerken de schilderijen van Léonne.

Thuis in de Waardpolder maakt Léonne de kleurrijke, meestal vrolijke schilderijen. Ze gebruikt gesso, acryl, houtskool en zand. De laatste tijd heeft deze manier van werken geresulteerd in een eigen stijl waarbij de achtergrond wordt gecreëerd door op het doek te slaan met in acryl gedoopte lappen. Hierdoor vormt zich een onalledaagse basis voor de schilderijen, waarop vaak mens- en dierfiguren voorkomen. Afgewerkt met goud-, zilver- en koperverf zijn het karakteristieke objecten.

Duo Mizu zal de opening sfeervol opluisteren met zang, accordeon en gitaar. Het tweetal speelt jazzy liedjes, ballads en chansons, met een vleugje Piaf, een snufje Brel en een sprankje Ella Fitzgerald.

De opening vindt plaats tussen 14:00 en 16:00 uur en is vrij toegankelijk. De expositie loopt tot en met februari. Meer informatie staat op behoudenhuisoudkarspel.nl.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl