Langedijk Centraal


Afgelopen zomer leverde Alkmaar Sport het hybride A-veld bij SV Koedijk op. Het kunstgrasveld met SBR rubber werd vervangen door een natuurgrasveld met ondersteuning van kunstgrasvezels. Het resultaat is een supersterk voetbalveld van natuurgras, wat veel duurzamer is dan kunstgras en de échte grasbeleving terugbrengt op het voetbalveld.

In tegenstelling tot kunstgras is de bespeling niet onbeperkt, maar ten opzichte van een normaal natuurgrasveld kan men twee á drie keer zoveel speeluren kwijt. Dus naast wedstrijden ook trainingen. Projectleider Hans Hesselink en fieldmanager Marc Grooteman zijn dan ook erg tevreden over het eindresultaat. Bestuurslid van SV Koedijk Ed de Waal is ook blij met het nieuwe veld: "Je ziet dat mensen eerst even moeten wennen, maar na een paar weken spelen op het veld zijn voetballers razend enthousiast. Het is november en de mat is nog steeds vlak, heeft een hoge grasbezetting en kent nog weinig speelschade. We krijgen veel complimenten van tegenstanders."

Wie wil komen kijken naar het hybride veld kan contact opnemen met fieldmanager Marc Grooteman door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of met projectleider Hans Hesselink via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onder geïnteresseerde verenigingen en gemeenten uit de regio worden wedstrijdballen verloot.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl